fbpx
Η εξόρμησή μας στη Νέα Σμύρνη, με συντρόφισσες και συντρόφους από την Οργάνωση Μελών του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, ξεκίνησε, με μια ανοιξιάτικη βόλτα, από την Ανθοκομική Έκθεση. Μιλήσαμε με τους παραγωγούς που εκθέτουν τα χιλιάδες προϊόντα ανθοκομίας και κηπευτικής και τους επισκέπτες της Έκθεσης. Ακούσαμε τα προβλήματα και τις προτάσεις τους. Συζητήσαμε με τους πολίτες που βρίσκονταν εντός του Άλσους της Νέας Σμύρνης για όσα τους απασχολούν. Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε την πλατεία, περιηγηθήκαμε στα περίπτερα των συλλόγων και των φορέων της πόλης καθώς και στα βιβλιοπωλεία που έχουν στηθεί ενόψει της Πρωτομαγιάς, συνομιλήσαμε με τους πολίτες. Ο κόσμος δεν τα βγάζει πέρα, δεν αντέχει άλλο, απαιτεί την πολιτική αλλαγή λέγοντας «Ως εδώ».
Με το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία το «Ως εδώ» μετασχηματίζεται σε δύναμη πολιτικής αλλαγής, φέρνοντας τη δικαιοσύνη παντού.
Τέλος, βρεθήκαμε στο περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία που ξεκίνησε σήμερα τη λειτουργία του. Από το κέντρο της Νέας Σμύρνης εκπέμπουμε το σήμα της επαφής με τους πολίτες, εμβαθύνουμε τον συλλογικό μας αγώνα, στέλνουμε το μήνυμα της νίκης στη μεγάλη μάχη των εκλογών της 21ης Μαΐου.